ENERGIEKE, MOTIVERENDE, UITDAGENDE EN VERSLAVENDE TRAININGSBELEVING

groepslessen en fitness

GROEPSLESSEN

Train je graag in groepsverband? We hebben een uitgebreid aanbod. Met lessen zoals: Boks2GO, Pilates2GO, Bootcamp2GO, Pump2GO en nog veel meer.

Wil je resultaat bereiken? Kies dan voor een combinatie van zowel individuele training als groepslessen. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen van F2G en ervaar deze energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving. De tijd staat vast, vaste choreografieën, die voor iedereen te volgen zijn op opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Ervaar het zelf!

De groepslessen van F2G zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het beste in jezelf naar boven te halen. Bij CF2G staat persoonlijke aandacht centraal. Wij selecteren onze instructeurs zorgvuldig op kwalificaties, jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie.

Groepslessen van F2G zijn energiek, motiverend en resultaatgericht. De lessen kunnen 15, 30,of 60 minuten duren. Het aanbod is groot, verschillende programma’s van conditie tot kracht lessen, maar ook Body en Mind lessen of  Zumba. Wij zijn niet voor niets dé sportschool van Woerden.

LAAT JE INSPIREREN

De groepslessen van F2G zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het beste in jezelf naar boven te halen. Bij CF2G staat persoonlijke aandacht centraal. Wij selecteren onze instructeurs zorgvuldig op kwalificaties, jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. Groepslessen van CF2G zijn energiek, motiverend en resultaatgericht.

HOE LANG DUURT EEN LES?

De lessen kunnen 15, 30,of 60 minuten duren. Het aanbod is groot, verschillende programma’s van conditie tot kracht lessen, maar ook Body en Mind lessen of Zumba. Wij zijn niet voor niets dé sportschool van Woerden.

STEL NIET UIT, START MET EEN GRATIS PROEFLES!