Fitness en Crossfit

CF2G is onderdeel van FIT2GO

 

F2G is het vernieuwde concept van FIT2GO Woerden en richt zich op fitness, groepsfitness en Personal Training. Bij F2G fitness je al v.a. €10 per 4 weken (max €20) en kan je tegen bijbetaling Cross2GO lessen volgen of Personal Training. Per 01-01-20 gaan we onze vernieuwde tarieven hanteren en per 01-02-20 gaan we de rest van het nieuwe concept uitrollen. Denk hierbij aan: Cross2GO (bekend als Crossfit) , Zaktraining, Boks2GO, Functional Training, Small Group Training, Boks2GO en nog veel meer!

Cross2GO Woerden

De één noemt het Crossfit en de ander weer Crossbox, maar bij F2G noemen we het Cross2GO. Het leven is leuker als je fit bent.

Cross2GO workouts zijn door hun aanpak makkelijker vol te houden. Dat zorgt voor ongekend mooie resultaten. We zien ook hoe regelmatig bewegen op veel vlakken bijdraagt aan positieve veranderingen in het leven van mensen. Fantastische resultaten en een verhoging van de levenskwaliteit gunnen we iedereen. Daarom willen we dit bij een groot publiek binnen handbereik te brengen.

De unieke opzet van het programma onderscheidt Cross2GO van het reguliere fitnesscentrum. Alle WOD’s worden begeleid door coaches die groeps -en individuele instructies en aanmoedigingen geven waarmee je net dat beetje extra geeft. Onze trainingen zijn fris en boeiend. Je werkt samen met mensen die dezelfde WOD doen. Wanneer je plezier beleeft aan je training is de ervaring heel anders, het is te vergelijken met een spelsport waarbij je achter een bal aan rent. Het gevarieerde aanbod van lessen is in handen van gecertificeerde Cross2GO Coaches.

 

PERSONAL TRAINING

Gegarandeerd resultaat met personal training. Personal training is een unieke combinatie van aandacht, effectiviteit en resultaatgerichtheid. Alles draait om jou en jouw doel!

Bij F2G draait het om jou. Wij geloven in een persoonlijke service. Jouw resultaat is wat telt. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of spiermassa opbouwen; jouw training– en voedingsprogramma’s worden samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen. Dit traject moet slagen! Daarom zoeken wij een balans tussen efficiëntie en haalbaarheid.

Op basis van jouw op maat gemaakte plan helpen onze personal trainers je een gezonde en vooral bewuste lifestyle te hanteren in je dagelijks leven. Daarin zullen sommige oude gewoontes moeten worden doorbroken om een gewenste verandering te realiseren. Wij streven naar een langdurige en houdbare verbetering van je levensstijl.

Ben je bereid om te sporten en heb je een fitnessabonnement, maar…

  • Weet jij niet welke oefeningen je moet doen om je doelen te behalen?
  • Weet jij niet of je de oefeningen correct uitvoert?
  • Kan jij jezelf niet voldoende motiveren om tot het uiterste te gaan?
  • Dan is personal training bij F2G in Woerden de oplossing!

STEL NIET UIT, START MET EEN GRATIS PROEFLES